Workshops

De kracht van de adem

Online Ademworkshop
Rust in je hoofd, balans in je leven. Hoe doe je dat? In onze drukke levens maken de meeste mensen maar weinig tijd voor zichzelf, staan altijd ‘aan’. Zeker in de bijzondere tijd waarin we nu leven lijken stress en angst een onderdeel van het dagelijks leven te zijn geworden. Er zijn simpele technieken om meer in balans te komen, meer ontspanning, rust én energie te ervaren. Het allerbelangrijkste wat we doen is ademen. En je adem is een belangrijke tool die je hiervoor kunt inzetten. Je krijgt tijdens deze workshop praktische tips die direct toepasbaar zijn en de ervaring van een ademsessie die inzichten geeft voor lichaam en geest.
Klik hier meld je aan dan ontvang je een link naar de workshop en een fijne playlist voor de ademsessie. 

 Workshop Stress Release
De kracht van de adem

Om gezond en vitaal te blijven letten veel mensen op hun voeding en beweging. Maar wie lichamelijk en geestelijk helemaal fit wil zijn zou ook eens bij de ademhaling stil moeten staan. Je ademhaling kun je zien als een metafoor voor hoe je leeft. Wanneer je je ademhaling beperkt en je emoties dempt, beperk je ook je leven. Ademhalen in je buik is een wapen tegen stress. De buikademhaling zorgt voor signalen in ons zenuwstelsel die de aanmaak van gelukshormonen reguleert, waardoor je lichaam tot rust kan komen en herstellen. Door goed te ademen kies je ervoor om voluit te leven. In de workshop leer je optimaal te ademen en ervaar je wat ademen kan betekenen om met stress, spanningen en negatieve emoties om te gaan. In korte tijd leer je hoe eenvoudig toepasbare technieken je hoofd helder maken en je ontspanning en energie geven. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en naast ademtechnieken uit de yogatraditie maak je ook kennis met de verbonden adem die we gebruiken bij ademwerk.
De workshop duurt tweeëneenhalf uur  en kunnen we op locatie komen geven. 


Naast deze workshop geven we ook trainingen en workshops voor bedrijven en instellingen op het gebied van vitaliteit, persoonlijke groei en ontwikkeling.
Voorbeelden hier van zijn o.a.:
Leven vanuit je hart
Laat je energie stromen
Mindfulness training
Leefstijl en overgang
Kennismaking met Chi Neng Qigong

Voor meer informatie of persoonlijk advies neem je  contact met ons op.
Referentie Soul Yoga Studio:
Mireille & Erwin zijn bij mij in de studio geweest voor de workshop Stress Release, de kracht van adem. En precies zoals de naam al zegt, is dat wat het was. Een zeer mooie, diepgaande workshop onder professionele begeleiding. 
Vanuit veiligheid en mildheid wordt er gewerkt naar een zachte emotionele ontlading met meer ruimte en lichtheid als gevolg. Heel bijzonder.
Femke van ’t Hof (eigenaresse)


   Stress release voor bedrijven

In deze ervaringsgerichte workshop is het doel praktische tools te verkrijgen die dagelijks inzetbaar zijn, thuis en op het werk, om stress te verminderen.

Je gaat ademtechnieken ervaren die er onder andere voor zorgen dat je meer rust krijgt in je hoofd en meer energie in je lichaam. Je adem is de krachtigste tool die je hebt en je hebt deze altijd bij je!

Tijdens deze workshop krijg je praktische tools om de verschillende situaties die je tegen komt beter aan te kunnen.

Tijdsduur 1,5 tot 2 uur naar gelang gewenst.
Offerte op maat.
Groepsgrootte ligt aan de locatie.
WhatsApp chat