NEI-Coaching

wat is NEI

NEI (Neuro Emotionele Integratie) is een praktische methode met wortels in onder meer de oosterse geneeskunde, kinesiologie, neurowetenschappen en NLP. NEI is een methode om het onbewuste, bewust te maken. Veel van de ervaringen die we hebben gehad zijn we vergeten of hebben we weggestopt. De minder fijne ervaringen worden in ons onderbewuste opgeslagen als onverwerkte emoties. Deze emoties zijn de oorzaak van belemmerende overtuigingen, niet constructief gedrag en zelfs fysieke klachten. Elke emotie die niet wordt verwerkt blijft onbewust invloed uitoefenen. Dit uit zicht bijvoorbeeld in gevoelens van onzekerheid, angst, verdriet, boosheid, vermoeidheid, spanning, burn-out en andere chronische klachten.

Zonder lange praatsessies kom je met NEI snel tot de kern en wordt er direct aan de oorzaak achter de klacht gewerkt. NEI is een prettige, zachte therapievorm.

NEI is een rijke methodiek die voor heel veel zaken ingezet wordt en telkens weer geweldige resultaten geeft! 
Waarom? Omdat je op antwoorden komt die je zelf niet kan bedenken, de antwoorden uit je onbewuste. 

Een NEI consult duurt ongeveer een 75 minuten en de prijs is € 85,00 (incl. btw). Een afspraak maken kan via het contactformuliertelefoon of whatsapp.
Misschien wil je liever kiezen voor individuele coaching kijk dan hier.


WhatsApp chat