Coachingsreis

Van stress naar kracht


Heb je last van stress?  Ben je druk, druk, druk en heb je behoefte aan een pas op de plaats om na te denken waar je voor staat en waar je voor gaat? 

Onder deskundige begeleiding ga je hier vijf dagen mee aan de slag. Je leert hoe je je eigen adem effectief kunt inzetten om met stress om te kunnen gaan zodat je kunt leven vanuit innerlijke kracht en balans. Dit programma is voor: 

– Iedereen die authentiek wil zijn in het leven. 
– Iedereen die de verantwoordelijkheid voor zijn eigen leven wil nemen en dieper zicht wil krijgen op verborgen belemmeringen.
– Iedereen die stappen wil maken in zijn of haar persoonlijke groei.
– Iedereen die wil leven vanuit het hart en zijn volle potentieel wil benutten.

In de omgeving van de Spaanse stad Girona, in de heuvels van Catalonië, vind je de bloemrijke Masia Can Portell. Het gebouw is een boerderij oftewel Masia uit 1690, met riante tuin met zwembad en vrolijke slaapaccommodaties in huis en tuin. Hier kun je aan den lijve ondervinden hoe het inzetten van je adem in combinatie met de verandering van omgeving ongelooflijk heilzaam werkt. Je leert meerdere ademtechnieken die je kunt inzetten in je dagelijks leven. Tijdens dit programma zijn er meerdere individuele coachingsmomenten en begeleide ademsessies in een kleine groep. Hierbij kom je tot de kern van je blokkades en krijg je helder inzicht in wat echt belangrijk is voor jou. Het doorlopen van dit proces gaat beter in een andere omgeving, omdat al je zintuigen gestimuleerd worden. Op een praktische en effectieve manier vindt verdieping plaats. Dit alles leidt tot meer vitaliteit en een betere gezondheid.  Je adem brengt je in verbinding met wie je werkelijk bent, met je authentieke zelf, vrij van opgeslagen pijn en onverwerkte emoties. Je gaat meer zelfvertrouwen en zelfwaardering ervaren, meer ontspanning en rust. De ruimte, het licht en de vrijheid van deze mooie plek maken het nog gemakkelijker om het rationele hoofd te verbinden met het emotionele hart.  

Chinees gezegde: Spanning is wie je denkt dat je moet zijn, ontspanning is wie je bent  


Wanneer
donderdag 15 t/m maandag 19 november

Prijs
€895,00 

Incl. 4 overnachtingen met ontbijt, 4 maal diner en 3 maal lunch, inclusief drankjes bij de maaltijden. Dagelijkse coaching en ademsessies in een kleine groep, tools voor thuis op maat.
Excl. Vervoer 

WhatsApp chat